Slide background

Distribuitorul monolitic

Produs dintr-un polimer extrem de rezistent, cu proprietăţi mecanice excelente, distribuitorul monolitic se pretează oricarui tip de instalaţie de încălzire/răcire prin pardoseală, pereţi şi tavan, şi se detaşează de celelalte distribuitoare de pe piaţă datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă la punerea în operă, precum şi pentru faptul că evită problemele de condens care pot apărea la instalaţiile de răcire

Slide background

Distribuitorul metalic

Produs din inox de cea mai bună calitate, distribuitoarele metalice “Sistema” sunt ideale pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, oferind clienţilor posibilitatea de reglare a debitului pe fiecare circuit, precum şi posibilitatea montării de servomotoare, pentru controlul automat al temperaturii, în fiecare încăpere în parte.

Slide background

Ţeava PE-Xa

Tehnologia de fabricare a ţevii SISTEMA atinge grade de reticulare superioare la 80% în timpul aceluiaşi proces de fabricare al ţevii, fără să fie necesare tratamente ulterioare cu vapori sau apă caldă, şi nici timp de uscare. În plus acest proces este singurul care asigură o excelentă uniformitate de reticulare în toate punctele ţevii (acelaşi grad de reticulare), cu o diferenţă maximă de 0,5 %.

Slide background

Panoul cu nuturi termoformat

Panoul „ TECHNIC ” reprezintă evoluţia izolaţiei termoacustice, rod al unei continue cercetări a materialelor de o tehnologie ridicată. Este facut din polistiren sinterizat matriţat la densitate mare, şi apoi îmbinat la cald cu ajutorul unei pelicule speciale din polistiren rigid. Acest procedeu conferă panoului o mai mare rezistenţă mecanică, şi realizează pe suprafaţă o „barieră de vapori”.

Slide background

Sistemul multistrat prin presare

Sistemul multistrat prin presare

Cine suntem?

Sistema Floor Heating

este o companie cu o bogată experiență demonstrată în proiectele dezvoltate în domeniul sistemelor termice prin radiație. Echipa noastră este formată din oameni responsabili, profesioniști, capabili să răspundă celor mai înalte standarde și exigențe ale clienților noștri. Creat pentru a obține o puritate superioară a aerului și un nivel optim de confort, sistemul de încălzire prin pardoseală se folosește de difuziunea căldurii prin radiație, de la nivelul pardoselii în sus, apropiindu-se în acest fel de curba ideală de caldură.

Noutăţi

Cele mai noi ştiri din lumea noastră

În secţiunea “noutăţi” găsiţi informaţii complete despre cele mai noi produse pe care le-am introdus în portofoliul nostru, realizate după cele mai înalte standarde de calitate, în conformitate cu normativele europene în vigoare.

Cazane peleţi

12 ianuarie 2017

Incepând din 2017 punem la dispoziţia clienţilor noştri o gamă variată de centrale pe peleţi, lemne. Furnizăm uscătoare

Citeşte mai mult

VMC

12 ianuarie 2017

Prin VMC (Ventilaţie Mecanică Controlată) se înţelege un sistem de ventilaţie prin care se realizează un schimb de aer

Citeşte mai mult

Rolă Tacker

12 ianuarie 2017

Rola Tacker este un polistiren de densitate mare, care împreună cu Clipsurile Tacker reprezintă un sistem de izolare şi fixare

Citeşte mai mult