slide01

Teava PE-Xa

Tehnologia de fabricare a ţevii SISTEMA atinge grade de reticulare superioare la 80% în timpul aceluiaşi proces de fabricare al ţevii, fără să fie necesare tratamente ulterioare cu vapori sau apă caldă, şi nici timp de uscare. În plus acest proces este singurul care asigură o excelentă uniformitate de reticulare în toate punctele ţevii (acelaşi grad de reticulare), cu o diferenţă maximă de 0,5 %.

slide03

Distribuitor monolitic

Distribuitor colector cu debitmetre pe tur, robineti termostatabili pe retur, racordare de 1”1/4 si modul de fixare dublu. Modulele de fixare simple sunt necesare peste 5 circuite. Nu sunt incluse modulele terminale.

slide02

Noutati

Cel mai nou articol este aici! Aflati informatii utile despre sistemele de incalzire si reacire prin pardoseala si nu numai.

Citeste mai mult

Cine suntem?

Sistema

este o companie romaneasca cu o bogata experienta demonstrata in proiectele dezvoltate in domeniul sistemelor termice prin radiatie, mai precis sisteme de incalzire si racire prin pardoseala si nu numai. Va intrebati de ce sa alegeti acest tip de incazlire? Incalzirea prin pardoseala este creata pentru a obtine o puritate superioara a aerului si un nivel optim de confort, folosindu-se de difuziunea caldurii prin radiatie, de la nivelul pardoselii in sus, apropiindu-se in acest fel de curba ideala de caldura. Alaturi de produsele necesare, Sistema Comfort And Energy Saving ofera consultanta, precum si proiectul de dimensionare al lucrarii. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara o echipa formata din oameni responsabili, profesioniști, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente ale clientilor nostri.

Catalog general

Catalog tehnic

Brosuri

Noutati

Cele mai noi stiri despre incalzirea prin pardoseala

Cititi cele mai noi articole care contin informatii utile si practice referitoare la incalzirea si racirea prin pardoseala, respectiv tavan, dar si produse complementare.

Ionizatoare NTP

Tehnologie cu plasma rece (NTP) Ionizarea aerului este un fenomen natural care apare in mod spontan ori de cate ori o molecula

Citeste mai mult
Importanta termostatului de ambient

Cum alegi corect termostatul de ambient?

Deoarece pe piata au aparut diferite tipuri de termostate ambientale, astazi va prezentam beneficiile acestora. Termostatele

Citeste mai mult
montaj incalzire prin pardoseala

Cum se monteaza incalzirea prin pardoseala si costuri aferente

Cum se monteaza incalzirea prin pardoseala? O intrebare des intalnita, venita, mai ales, din partea

Citeste mai mult