Sistema a fost prezentă la unele din cele mai importante evenimente la nivel național din domeniul construcțiilor și a eficienței energetice. Este vorba despre West Trade Construction, Târgul Confort Construct & Instal, nZEB Roadshow și Smart Energy Expo.

Cei prezenți, în număr mare, au fost dornici să primească informații cu privire la instalațiile prezentate de Sistema la stand, ideale pentru confortul și sănătatea lor, dar mai ales pentru o casă eficientă din punct de vedere energetic și în conformitate cu standardul nZEB (Nearly Zero Energy Building).

West Trade Construction – Timișoara

West Trade Construction este un eveniment dedicat în primul rând specialiștilor (arhitecți, antreprenori, ingineri, etc.) din domeniul construcțiilor și al domeniilor conexe. Evenimentul își propune să reunească ideile bune, progresul și știința cu cei dispuși să acționeze acum pentru un viitor mai bun și pentru sustenabilitate în construcții.

Prima ediție centrată pe tema sustenabilității în construcții a avut loc la Timișoara în perioada 28 februarie – 2 martie 2023, în incinta Centrului Regional de Afaceri Timișoara.

Aici a fost prezentă și echipa Sistema cu specialiști pregătiți să ofere vizitatorilor informații despre instalațiile și produsele destinate unei case/ locuințe eco și smart, cu un consum cât mai redus de energie.

Târgul Confort Construct & Instal – Arad

Deja participanți frecvenți, Sistema a fost și anul acesta, în perioada 20 – 23 aprilie 2023, la Expo Arad, în cadrul Târgului Confort Construct & Instal.

Acest eveniment, aflat la a 27-a editie, este cel mai important eveniment de profil din Vestul României. Firmele participante au expus tehnologii, materiale și echipamente pentru construcţii, echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, mobilier și decoraţiuni interioare, echipamente de pază și protecție antiincendiu, energii regenerabile și imobiliare.

La standul Sistema, cei prezenți au putut afla ultimele noutăți despre instalații și echipamente de încălzire și răcire în suprafețe, sisteme fotovoltaice, energii regenerabile, precum și despre cum își pot îmbunătăți stilul de viață în spațiul în care trăiesc.

Săptămâna nZEB Timișoara – nZEB Roadshow

Săptămâna nZEB Timișoara a avut loc în perioada 10 – 13 mai 2023, în Piata Huniade din oraș, accesul publicului fiind gratuit.

Evenimentul a reunit experți din domeniile construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, mediul academic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari, studenți, tineri, copii și publicul general, într-un maraton de activități menite să faciliteze o mai bună înțelegere a cerințelor privind performanța energetică a clădirilor și să pregătească, atât principalii actori din sectorul construcțiilor, cât și viitoarele generații, pentru dezvoltarea unui mediu construit sustenabil.

Evenimentul a fost organizat la exterior, standul Sistema a fost amplasat în zona de instalații, unde atât expozanții cât și participanții au putut discuta despre eficiență energetică a viitoarelor construcții sau eficientizarea clădirilor deja construite.

SMART ENERGY Expo 2023 – Constanța

Ultimul eveniment la care au participat recent Sistema a fost la Pavilionul Expozițional Constanța, în intervalul 25 – 28 mai 2023, numit SMART ENERGY Expo 2023.

SMART ENERGY Expo 2023 îşi propune să fie platforma ideală prin care societăţile îşi pot promova produsele, tehnologiile sau serviciile, în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe.

Printr-o agendă dinamică, expozanţii au avut oportunitatea de a-și prezenta produsele şi soluţiile din domeniul energiei regenerabile, cum ar fi: componente pentru sisteme fotovoltaice, panouri fotovoltaice, invertoare, contoare, tablouri electrice, staţii de încărcare pentru maşini electrice, dar şi soluţiile pentru iluminat şi alimentare cu energie electrică şi termică, cu ajutorul dispozitivelor smart home.

Echipa Sistema, cu membri din departamentele tehnic si fotovoltaice, alături de reprezentantul zonal, au fost prezenți pentru a oferi toate informațiile necesare privind eficiența energetică a proiectelor de construcție ale vizitatorilor și privind integrarea sistemelor companiei în acestea.

La fel ca şi la ediţia din 2022, evenimentul a găzduit și dezbateri pe teme precum: sursele de finanţare nerambursabile pentru eficienţa energetică, digitalizarea şi mobilitatea urbană durabilă, tranziţia energetică în domeniul public, eficienţa energetică şi eficientizarea costurilor companiilor, securitatea energetică, dar şi informaţii legate de geostrategie.

„Principalul scop al acestor evenimente este acela de a încuraja interacțiunea dintre participanți și reprezentanții noștri. Ne bucurăm că oamenii sunt foarte interesați, cei care vin la standul Sistema, și la târguri în general, știu deja despre ce este vorba. De asemenea, sunt tot mai informați în direcția eficientizării consumului de energie și deschiși spre sistemele pe care le oferim”, este concluzia celor de la Sistema în urma participării la aceste târguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *