Sistema, compania care are grija ca tu să te bucuri de o casă modernă, tehnologizată, curată și foarte eficientă din punct de vedere energetic, este prezentă la numeroase târguri și evenimente importante la nivel național. 

Sistema vă pune la dispoziție instalații de încălzire și răcire prin pardoseală, răcire și încălzire prin tavan, ventiloconvectoare, pompe de căldură, panouri fotovoltaice, instalații sanitare, sisteme de ventilație cu recuperare de căldură, aspirare centralizată și ionizatoare cu plasmă rece.

Reprezentanții Sistema au avut ocazia de a prezenta aceste produse și instalații în cadrul mai multor evenimente, atât la Arad, cât și în alte mari orașe din țară.

Sistema la Arad, București, Constanța

În perioada 1-4 septembrie la Expo Arad a avut loc Agromalim, cea mai mare expoziție de profil din vestul României și una dintre cele mai importante la nivel național, la care au fost expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, tehnică de ambalare, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate.

Peste 270 de firme au expus la acest eveniment, iar standul Sistema a stat la dispoziția miilor de participanți cu exponate despre sistemele care stau la baza eficienței energetice și a utilizării energiei regenerabile.

După Agromalim, au urmat două deplasări la București, în 5 septembrie, respectiv la Constanța, în 7 Septembrie. În aceste locații cei de la Sistema au avut prezentări ale sistemelor companiei într-un cadru interactiv, cu cei interesați.

Evenimente viitoare la care participă Sistema

În noiembrie anul acesta, respectiv la final de februarie, început de martie 2023, Sistema va fi prezentă la două evenimente importante, la Cluj și la Timișoara.

În perioada 5-8 noiembrie, Sistema va fi prezentă la Cluj, în cadrul nZEB Roadshow. Aceasta nu este prima participare la acest eveniment, Sistema fiind prezentă și la Caravana nZEB Roadshow Brașov din luna Mai a acestui an, și Iași care a avut loc în luna Iulie.

Caravana nZEB Roadshow promovează case cu consum de energie aproape egal cu 0 (nZEB – Nearly Zero-Energy Building).

În cadrul evenimentului de la Cluj, Sistema va oferi informații și consultanță celor prezenți. Reprezentanții companiei vor prezenta, de asemenea, și soluții eficiente și inovative pentru atingerea standardului nZEB la construcția caselor, astfel încât cei interesați să poată alege din cele mai bune materiale și sisteme.

Caravana nZEB Roadshow va reuni experți din domeniile construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, mediul academic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari, studenți, tineri, copii și publicul general.

De asemenea, în perioada 28.02.2023 – 02.03.2023, la Timișoara, va avea loc West Trade Construction, un proiect ambițios care are ca scop promovarea materialelor și proceselor sustenabile, a alternativelor ecologice și a inovațiilor care ajută la un progres în acest domeniu, precum și în domeniile asociate construcțiilor, cum sunt: arhitectura, managementul, companiile de instalații electrice și sanitare, firmele de amenajări, design interior și amenajări, etc.

Produsele și instalațiile Sistema se axează în special pe energie regenerabilă, energie verde, pe sustenabilitate și inovație, iar materialele folosite la acestea sunt în concordanță cu noile norme privind reducerea poluării, așadar încadrându-se perfect în cadrul acestui eveniment.

West Trade Construction reunește cei mai mari jucători din domeniu – arhitecți, constructori, dezvoltatori, manageri, contractori și investitori din țară și din statele vecine, cu scopul de a educa și de a prezenta noi soluții care să ne ajute pe toți să avem un viitor mai bun, acționând acum. Sistema vă așteaptă la acest eveniment cu cele mai moderne soluții pentru casa și afacerea dvs.

Pentru mai multe informații privind produsele Sistema și evenimentele în cadrul cărora puteți vizita standul nostru, urmăriți pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/Sistema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *