EAS RESIDENCE

Aici ești acasă!

Situate în locații cheie, ultracentral, respectiv central, în imediata proximitate a dezvoltării comerciale și rezidențiale a cartierului Decebal – Iosia, proiectele EAS Residence sunt caracterizate printr-un design modern și inovativ, fiind cea mai bună alegere pentru familia ta! EAS Residence introduce un nou standard de calitate în ceea ce privește ansamblurile rezidențiale de apartamente moderne, realizate cu materiale de înaltă calitate.


Ansamblul rezidențial deține o parcare subterană modernă, realizată într-un mod unic și inovativ, fiind prima parcare cvadruplă etajată din centrul municipiului Oradea! Iar pentru că siguranța familiei este pe primul loc, EAS Residence este dotat cu un sistem de apărare civilă situat în subteran, utilizabil în situații de urgență, și este prevăzut cu un sistem modern de siguranță la incendiu.


În realizarea ansamblului s-au folosit materiale și echipamente premium, recunoscute pentru calitate și inovație la nivel mondial. Echipa Sistema este responsabilă cu dotarea de sisteme inteligente cum ar fi: ventilație descentralizată, încălzire și răcire prin pardoseală, pompe de căldură, instalații sanitare și consultanță.

LOCAȚIE EAS RESIDENCE

https://www.easresidence.ro