OXYGEN HOME

The higher life begins at Home!

Oxygen Home e un concept exclusivist născut din dorința dezvoltatorului de a construi casa visurilor sale. Proiect unic în România, situat în spatele Oxford Gardens din Voluntari, București, în Oxygen Home găsești casa de lux în care fiecare detaliu e lucrat cu maximă atenție.


O adevărată apariție în mijlocul naturii, care răspunde celor mai exigente cerințe, vila Oxygen Home te invită să-i descoperi toate secretele ce o transformă într-o casă cu o personalitate specială, într-o comunitate selectă. Cauți să găsești acel vibe bun care ți-e insuflat de locul în care locuiești? Ești obișnuit să ridici mereu ștacheta în viață și îți place să trăiești în lux? Oxygen Home e cea mai bună alegere.


Aspectul exterior înălțător al casei și grandoarea conferită de designul interior e compatibil cu cele mai înalte aspirații ale celor care vor să trăiască într-o adevărată capodoperă arhitecturală. Camerele sunt inundate de lumină datorită suprafețelor vitrate foarte mari și înălțimilor libere de 3m, iar sistemele smart-home generează un plus de confort, sisteme implementate cu succes de echipa Sistema, printre acestea numărându-se: ventilație cu recuperare de căldură, încălzire prin pardoseală, răcire prin tavan, pompe de căldură, aspirare centralizată și instalații sanitare.

LOCAȚIE OXYGEN HOME

https://www.oxygen-home.ro