STTAGE RESIDENCE

Innovate your life!

Casele pasive sunt o soluție inovatoare și ecologică pentru construirea locuințelor cu consum redus de energie și cu emisii reduse de dioxid de carbon. Acestea sunt construite utilizând tehnologii moderne și materiale de construcție eficiente energetic fiind proiectate pentru a reduce pierderile de energie prin izolare termică și etanșare.


Atât interiorul, cât și exteriorul caselor Sttage sunt proiectate cu atenție la detalii pentru a crea un mediu confortabil și plăcut, cu elemente moderne și funcționale în design, păstrând și o abordare tradițională, folosind lemn și tencuieli naturale, pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare.


S-au utilizat materiale durabile și sustenabile în construcția caselor din complexul Sttage, astfel încât se reduce impactul asupra mediului și se asigură o durată lungă de viață a construcției. Casele sunt proiectate pentru a îndeplini standardele de locuință pasivă printr-o tehnologie actuală care va rămâne relevantă și în viitor.


Conceptul nZEB este implementat în proiectul Sttage, unde sunt utilizate cele mai noi tehnologii și materiale avansate, pentru a asigura un consum redus de energie și emisii de carbon minime, fără a sacrifica confortul și stilul de viață modern. Astfel, Sttage Residence devine un exemplu de urmat în privința sustenabilității și a designului eficient energetic, oferind o experiență de locuire eco-friendly și în același timp, modernă și confortabilă.

LOCAȚIE STTAGE RESIDENCE

https://www.sttage.ro