Slide background

Distribuitorul monolitic

Produs dintr-un polimer extrem de rezistent, cu proprietăţi mecanice excelente, distribuitorul monolitic se pretează oricarui tip de instalaţie de încălzire/răcire prin pardoseală, pereţi şi tavan, şi se detaşează de celelalte distribuitoare de pe piaţă datorită numeroaselor avantaje pe care le oferă la punerea în operă, precum şi pentru faptul că evită problemele de condens care pot apărea la instalaţiile de răcire

Slide background

Distribuitorul metalic

Produs din inox de cea mai bună calitate, distribuitoarele metalice “Sistema” sunt ideale pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, oferind clienţilor posibilitatea de reglare a debitului pe fiecare circuit, precum şi posibilitatea montării de servomotoare, pentru controlul automat al temperaturii, în fiecare încăpere în parte.

Slide background

Ţeava PE-Xa

Tehnologia de fabricare a ţevii SISTEMA atinge grade de reticulare superioare la 80% în timpul aceluiaşi proces de fabricare al ţevii, fără să fie necesare tratamente ulterioare cu vapori sau apă caldă, şi nici timp de uscare. În plus acest proces este singurul care asigură o excelentă uniformitate de reticulare în toate punctele ţevii (acelaşi grad de reticulare), cu o diferenţă maximă de 0,5 %.

Slide background

Panoul cu nuturi termoformat

Panoul „ TECHNIC ” reprezintă evoluţia izolaţiei termoacustice, rod al unei continue cercetări a materialelor de o tehnologie ridicată. Este facut din polistiren sinterizat matriţat la densitate mare, şi apoi îmbinat la cald cu ajutorul unei pelicule speciale din polistiren rigid. Acest procedeu conferă panoului o mai mare rezistenţă mecanică, şi realizează pe suprafaţă o „barieră de vapori”.

Slide background

Sistemul multistrat prin presare

Sistemul multistrat prin presare

Cine suntem?

Sistema Floor Heating

este o companie cu o bogata experienta demonstrata in proiectele dezvoltate in domeniul sistemelor termice prin radiatie. Echipa noastra este formata din oameni responsabili, profesioniști, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente ale clientilor nostri. Creat pentru a obtine o puritate superioara a aerului si un nivel optim de confort, sistemul de incalzire prin pardoseala se foloseste de difuziunea caldurii prin radiatie, de la nivelul pardoselii in sus, apropiindu-se in acest fel de curba ideala de caldura.

Catalog general

 

Catalog tehnic

 

Brosuri

 

Noutati

Cele mai noi stiri din lumea noastra

In sectiunea “noutati” gasiti informatii complete despre cele mai noi produse pe care le-am introdus in portofoliul nostru, realizate dupa cele mai inalte standarde de calitate, in conformitate cu normativele europene in vigoare.

covoare si incalzirea prin pardoseala

Finisaje potrivite pentru incalzirea prin pardoseala

30 iulie 2018

Constructia unei case, cumpararea unui apartament din faza

Citeste mai mult
incalzire prin pardoseala versus incalzire cu radiatoare

5 mituri despre incalzirea prin pardoseala

26 iunie 2018

Aveti in plan montarea unui sistem de incalzire prin pardoseala

Citeste mai mult
Incapaere fara calorifere

Incalzirea prin pardoseala – avantaje si dezavantaje

18 iunie 2018

Incalzirea prin paroseala a aparut, initial, in urma cu cateva secole.

Citeste mai mult