slider-1

Teava PE-Xa

Tehnologia de fabricare a ţevii SISTEMA atinge grade de reticulare superioare la 80% în timpul aceluiaşi proces de fabricare al ţevii, fără să fie necesare tratamente ulterioare cu vapori sau apă caldă, şi nici timp de uscare. În plus acest proces este singurul care asigură o excelentă uniformitate de reticulare în toate punctele ţevii (acelaşi grad de reticulare), cu o diferenţă maximă de 0,5 %.

slide03

Distribuitor monolitic

Distribuitor colector cu debitmetre pe tur, robineti termostatabili pe retur, racordare de 1”1/4 si modul de fixare dublu. Modulele de fixare simple sunt necesare peste 5 circuite. Nu sunt incluse modulele terminale.

slide02

Noutati

Cel mai nou articol este aici! Aflati informatii utile despre sistemele de incalzire si racire prin pardoseala si nu numai.

Citeste mai mult

Cine suntem?

Sistema

este o companie cu o bogata experienta demonstrata in proiectele dezvoltate in domeniul sistemelor termice prin radiatie, mai precis sisteme de incalzire si racire prin pardoseala si nu numai. Va intrebati de ce sa alegeti acest tip de incazlire? Incalzirea prin pardoseala este creata pentru a obtine o puritate superioara a aerului si un nivel optim de confort, folosindu-se de difuziunea caldurii prin radiatie, de la nivelul pardoselii in sus, apropiindu-se in acest fel de curba ideala de caldura. Alaturi de produsele necesare, Sistema Comfort And Energy Saving ofera consultanta, precum si proiectul de dimensionare al lucrarii. Toate acestea nu ar fi fost posibile fara o echipa formata din oameni responsabili, profesioniști, capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente ale clientilor nostri.

Catalog general

Catalog tehnic

Brosuri

Noutati

Cele mai noi stiri despre incalzirea prin pardoseala

Cititi cele mai noi articole care contin informatii utile si practice referitoare la incalzirea si racirea prin pardoseala, respectiv tavan, dar si produse complementare.

Camera tehnică. Importanță, amenajare și utilitate

Deseori, atunci când ne gândim la cum va arăta casa noastră ideală, ne imaginăm un living spațios, o bucătărie modernă,

Citeste mai mult

O casă eficientă energetic de la exterior la interior

Tot mai multă lume alege să investească într-o casă nZEB atât din punct de vedere al confortului, cât și datorită

Citeste mai mult

SISTEMA, prezentă la importante târguri și evenimente la nivel național

Sistema, compania care are grija ca tu să te bucuri de o casă modernă, tehnologizată, curată și foarte eficientă din punct

Citeste mai mult