Jonix CUBE este un dispozitiv de purificare a aerului cu design și tehnologie avansată cu plasmă rece. Este destinat pentru eliminarea virusurilor, bacteriilor, mucegaiurilor, poluanților si mirosurilor.
Poluarea aerului afectează direct funcțiile vitale ale organismului si capacitatea noastră de a ne simți bine.
CUBE creează condiții ideale pentru organism, asigurând îmbunătățirea stării generale de sănătate. El ameliorează dificultățile respiratorii ale persoanelor alergice si astmatice, optimizează funcțiile respiratorii la persoanele astmatice, ameliorează funcțiile vitale si creste absorbția de oxigen a organismului.
CUBE protejează împotriva contaminărilor cu microbi transmiși pe calea aerului in toate spatiile cu tranzit ridicat de persoane si in spatiile aglomerate.

Aparatele de decontaminare și purificare a aerului Tehnologia Non Thermal Plasma (Ionizarea cu plasmă rece) prezentă în toate dispozitivele Jonix, elimină virusul COVID-19.

Acest lucru a fost demonstrat în testele de laborator realizate de Universitatea din Padova. Tehnologia a apărut din vremea când nimeni n-ar fi bănuit ce avea să se întâmple: aceste dispozitive pot să schimbe cu adevărat ceva în viața de zi cu zi a multor persoane, în special a celor mai fragile, așa cum s-a și întâmplat la casa de bătrâni din Noventa Padovana, în care, de când aerul este tratat cu sistemele Jonix, nu a mai apărut nici măcar un caz de COVID-19 printre rezidenți. Și aceasta fără să trebuiască să se impună carantina, așa cum se întâmplă în multe alte cămine de bătrâni.

S-au efectuat și încheiat multe studii referitoare la eliminarea virușilor prin tehnologia Jonix, cercetările având o evoluție continuă. Testele minuțioase efectuate la Departamentul de Medicină Moleculară din Padova, au durat mai multe luni, au avut un rezultat clar: Jonix are «o acțiune antivirală eficientă împotriva SARS-CoV-2 (Covid-19), cu o reducere a încărcăturii virale de 99,99% », iar conform raportului de laborator are eficacitatea 99,999999% ( este considerat virucid 99,99%) eliminând virusul în mai puțin de 30 de minute în mod continuu, în prezența persoanelor, fără să afecteze sănătatea.

Jonix purificator aer

Păstrarea controlului calității aerului cu ajutorul Tehnologiei Non Thermal Plasma (Ionizarea cu plasmă rece) prezentă în toate dispozitivele Jonix este metoda de purificare a aerului pe care noi o propunem pentru dumneavoastră.

Faceți din Jonix cel mai de încredere aliat pentru a asigura medii sănătoase, decontaminate și sigure

Dispozitivele Jonix purifică și igienizează aerul pe care îl respirați, aducând ameliorare în prezența tulburărilor legate de căile respiratorii sau alergii, pot contribui la îmbunătățirea naturală a tusei și a răcelii chiar și la copii și vârstnici, cresc absorbția oxigenului de către organism, cu o bunăstare generală a organismului dumneavoastră.

Vrei să știi dacă Jonix sunt dispozitivele potrivite pentru tine?

Contactează agenții noștri care vă vor răspunde la toate întrebările.