Certificari

Casa Sistema

Sistema homepage slider

Sisteme integrate pentru o casă eficientă energetic

Sistemele moderne trebuie să asigure încălzirea, răcirea, calitatea aerului din locuințele noastre sau din mediul de lucru, maximizând confortul utilizatorilor și, mai ales, micșorând consumul de energie, sprijinind performanțele energetice ale clădirilor și dezvoltarea unui mediu construit sustenabil.
Avantajul de a lucra cu SISTEMA este că la noi găsești, pe lângă sistemele ce pot fi integrate eficient în proiectul tău, și consultanță tehnică specializată, oferită de colegii noștri specialiști și certificați de către Passive House Institute și Romanian Green Building Council.
Primul pas este cel mai greu – povestește-ne despre proiectele tale și îți vom găsi cele mai bune soluții!

Proiecte realizate de noi

Sistema are deja un portofoliu bogat de proiecte complexe finalizate, dar și în derulare în toată țara. Ne mândrim să fim furnizorul sistemelor "green" implementate în numeroase imobile premium, dotate cu tehnologii clasificate smart home, panouri fotovoltaice, încălzire și răcire prin pardoseală, pompe de căldură...

AVANTAJE

 • Eficiență energetică

 • Soluții integrate

 • Siguranță și multifuncționalitate

 • Automatizare

 • Confort și bunăstare


  Sistema în toată țara

  Plimbă cursorul pe hartă, direct în județul tău și contactează, prin ce modalitate îți este mai ușor, telefonic sau email, reprezentantul nostru zonal.

  Harta Sistema

  Alege judetul dorit din lista de mai sus pentru a vedea datele de contact ale agentului zonal.

  SEDIUL CENTRAL