SISTEME INTEGRATE PENTRU O CASĂ EFICIENTĂ ENERGETIC

Comfort and Energy Saving!

Datorită creșterii continue a calității construcțiilor și a modificărilor climatice, sistemele moderne trebuie să asigure încălzirea, răcirea, tratamentul aerului și monitorizarea inteligentă a calității aerului din locuințele noastre sau din mediul de lucru, maximizând confortul utilizatorilor și mai ales micșorarea consumului de energie și totodată sprijinind performanțele energetice a clădirilor și dezvoltarea unui mediu construit sustenabil.
Sistema este o companie cu o bogată experiență demonstrată în proiectele dezvoltate în domeniul sistemelor termice prin radiație, mai precis sisteme de încălzire și răcire prin pardoseală și pereți, răcire și încălzire prin tavan, ventiloconvectoare, pompe de căldură, panouri fotovoltaice, ventilație cu recuperare de căldură, aspirare centralizată, automatizarea clădirilor inteligente, precum și purificarea aerului și a suprafețelor și mentenanța instalațiilor.
Suntem constant în alertă să avem la îndemână pentru voi informații și inovații din domeniul încălzirii și răcirii eficiente, dar și despre energia regenerabilă și cum ne putem aduce aportul pentru a beneficia de o locuință eficientă din punct de vedere energetic.

  • Soluții compacte

  • Eficiență energetică

  • Siguranță și multifuncționalitate

  • Încălzire și răcire prin pardoseală

    Confort sporit!

    Casa Sistema este o casă modernă, tehnologizată, curată, foarte eficientă din punct de vedere energetic și în conformitate cu cerințele de protejare a mediului înconjurător.
    Sistema folosește un sistem de încălzire și răcire prin pardoseală, studiat și realizat în concordanță cu ultimele inovații tehnologice din domeniu. Sistemele integrate în pardoseală asigură o temperatură confortabilă în orice moment, fie că este vorba de încălzire sau răcire, profitând de utilizarea optimă a surselor de energie.
    Puteți optimiza eficiența sistemului prin folosirea pompelor de căldură, beneficiind astfel atât de încălzire, cât și de răcire. Arhitecții, designerii și proprietarii de clădiri apreciază aceste soluții “invizibile” (oferite, de asemenea, sub formă de răcire și încălzire prin pereți sau tavan). Acestea permit libertate maximă în proiectarea de interioare creative și spațioase. Sistemele eficiente din punct de vedere energetic sunt potrivite atât pentru construcții noi, cât și pentru proiecte de renovare, iar instalatorii se bazează pe calitatea dovedită a produselor, combinată cu instalarea rapidă, precum și pe posibilitatea renovării facile.

  • Încălzire și răcire prin tavan

    Climatizare ideală!

    Încălzirea și răcirea prin radiație nu mai reprezintă o noutate, avantajele nete ale acestora fiind dovedite cu prisosință. Tavanul radiant este o soluție economică, multifuncțională, simplă și ușor de instalat. Este un sistem de încălzire și răcire complet invizibil, care îmbunătățește izolația termică și acustică, fără zgomot, fără mișcare de aer și fără praf, ideal atât pentru clădirile noi, cât și pentru cele în renovare.

  • Încălzire și răcire prin pereți

    Echilibru termic!

    Sistema folosește un sistem de încălzire și răcire prin pereți studiat și realizat în concordanță cu ultimele inovații tehnologice din domeniu. Încălzirea și răcirea prin pereți reprezintă o modalitate eficientă și estetică de obținere a confortului termic dorit, având la bază aceleași principii ca și la încălzirea și răcirea prin pardoseală.
    Prin intermediul sistemelor de încălzire și răcire sunt activați din punct de vedere termic pereții încăperilor.

  • Încălzire și răcire cu ventiloconvectoare

    Versatilitate și eficiență!

    Ventiloconvectoarele sunt instalații speciale pentru climatizarea încăperilor, care asigură o funcționare silențioasă și durabilă, cu un consum redus de energie, atât vara, cât și iarna. Ventiloconvectoarele Sistema sunt elegante și cu un design modern, personalizabile precum ambientul tău și au cele mai bune performanțe și eficiențe din categorie.
    Așadar, cu ajutorul unei singure unități putem să încălzim și să răcim aerul dintr-o încăpere, eliminând astfel “clasicele” calorifere și aparate de aer condiționat.
    Toate echipamentele de tip ventiloconvector sunt special gândite pentru a putea obține un randament termic foarte mare împreună cu un cost de utilizare foarte mic.
    De aceea, gama noastră de ventiloconvectoare prezintă ultimele tehnologii în ceea ce privește obținerea celei mai bune eficiențe energetice.

  • Pompe de căldură

    Multifuncționalitate!

    Pompa de căldură este o soluție compactă pentru o casă modernă, în sensul că, printr-un singur echipament, se poate realiza încălzirea, răcirea și furnizarea apei calde menajere, fiind o instalație care consumă energie și care transferă căldură de la un mediu de temperatură mai joasă la altul de o temperatură mai înaltă.
    Cantitatea de căldură transmisă mediului cald este mai mare decât lucrul mecanic consumat. Pompele de căldură de tip aer – apă de la Sistema sunt perfecte pentru eficientizarea instalației de încălzire și răcire prin pardoseală, tavan sau pereți. Instalația poate funcționa și cu o centrală termică pe gaz sau pe peleți, însă o pompă de căldură are avantaje net superioare acestora.

  • Panouri fotovoltaice

    Independență energetică!

    Vântul și soarele sunt resurse gratuite, nelimitate și nepoluante, ca urmare fiecare dintre noi ar trebui să încercăm să apelăm la surse de energie alternative.
    Panourile fotovoltaice reprezintă generatorul de energie în cadrul unui sistem fotovoltaic. Panourile au rolul de conversie a energiei fotonilor în energie electrică realizată cu ajutorul a mai multor celule fotovoltaice. Există și panouri solare termice, utilizate pentru obținerea de energie termică. Randamentul acestora depinde de nivelul și durata radiației solare, de temperaturi și de anotimp. Ele pot fi policristaline (avantajul e o toleranță mai bună la temperaturi ridicate), monocristaline (avantajul e că au un amperaj mai ridicat și sunt mai folosite la sistemele pe baterii) și amorfe (avantajul unei mai bune performanțe, însă necesită o suprafață mare de montaj).
    Panourile pot fi utilizate atât la case individuale, cât și pentru furnizarea cu energie electrică a blocurilor de locuințe, la hale industriale, autostrăzi, sau la scară mai mare, pentru rețeaua publică a orașului. De exemplu, într-o casă inteligentă și eco, panourile fotovoltaice ar putea genera energie electrică pentru un sistem de încălzire / răcire prin pardoseală sau pentru o instalație de ventilație cu recuperare de căldură, care asigură un schimb continuu de aer, menținând mediul curat și igienizat.
    Dar bineînțeles, funcționalitatea acestora nu se oprește aici, ci poate fi extinsă la numeroase alte utilități.
    De asemenea, panourile solare fotovoltaice pot produce energie electrică suficientă pentru ca pompa de căldură să poată să încălzească toată casa, astfel factura de curent electric va fi cu mult mai mică. Este o combinație ideală între aceste două sisteme și pe viitor acestea vor fi implementate tot mai des, având în vedere avantajele pe termen lung.

  • Ventilație cu recuperare de căldură

    Investiție în sănătate!

    Clădirile noi sunt proiectate și realizate, astfel încât izolația, ușile și ferestrele să aibă caracteristici foarte performante și să poată garanta menținerea constantă a temperaturii interioare stabilită de utilizator atât iarna, cât și vara. Aceasta înseamnă să se realizeze edificii integral ermetice, ca niște cutii închise, în interiorul cărora aerul trebuie neapărat împrospătat, pentru a evita ca încăperile să devină insalubre.
    Împrospătarea aerului într-o clădire foarte performantă se poate face manual, amintindu-vă să ventilați încăperile prin deschiderea ferestrelor, sistem care, din păcate, duce la consum de energie ridicat, praf, polen, zgomot, etc., sau utilizând sisteme foarte eficiente, care pot schimba aerul din interior în mod continuu, sănătos și foarte eficient.
    Ventilația cu recuperare de căldură este, în esență, o instalație prin care se garantează un schimb continuu de aer în interiorul unei clădiri sau a unor încăperi, având avantajul de a putea controla calitatea aerului proaspăt introdus și de a recupera mare parte din temperatura aerului viciat schimbat.

  • Aspirare centralizată

    Aspiri și inspiri aer curat!

    Sistemul centralizat de aspirare a prafului este format din țevi prin podea, prize de perete și o centrală de aspirare, situată într-o încăpere separată către care sunt transportate pulberile aspirate. Evacuarea aerului se face la exterior, evitând recircularea în interior a bacteriilor și micropulberilor, cauza principală a alergiilor și afecțiunilor aparatului respirator. Montarea unor instalații centralizate de aspirare nu înseamnă doar găsirea unei soluții funcționale optime pentru curățarea încăperilor, ci totodată, o investiție în sănătate și în starea de bine.
    Inhalarea constantă a micropulberilor – chiar dacă nu sunt toxice – este un fapt de care adesea nu ne dăm seama, dar care poate, pe termen lung, să afecteze căile respiratorii, să cauzeze alergii și astfel să ne înrăutățească starea de sănătate și starea generală. Sistemul centralizat de aspirare, spre deosebire de aspiratorul tradițional, elimină complet recircularea micropulberilor, reducând alergenii prezenți în aer.

  • Automatizări clădiri inteligente

    Optimizarea controlului!

    Nevoile noastre de confort și flexibilitate în controlul sistemelor de încălzire și climatizare, iluminare și a sistemelor de acces, control și siguranță sunt în creștere, fie că este vorba de clădiri rezidențiale sau clădiri de birouri, comerciale și publice. Totodată, eficiența energetică și reducerea consumului de energie electrică și termică devin tot mai importante: dorim să trăim și lucrăm în clădiri confortabile, sustenabile și sigure și aici intervin soluțiile de automatizare marca Sistema.
    Axați pe implementarea tehnologiei smart în România, oferim soluții personalizate de automatizare pentru case smart și clădiri inteligente: consultanță de specialitate, proiectare, configurare și suport tehnnic. Fie că este vorba de un proiect rezidențial, comercial sau public, o clădire inteligentă permite controlarea și monitorizarea tuturor sistemelor implementate dintr-o singură aplicație, chiar și de la distanță, asigurând un stil de viață contemporan, cu toate beneficiile lui: siguranță, confort și economie.

  • Purificarea aerului și a suprafețelor Jonix

    Mediu igienizat!

    Dispozitivele Jonix elimină până la 99.99% din virușii, bacteriile, poluanții organici și compușii organici volatili din aer. Utilizarea lor reduce mirosurile neplăcute, creează condiții optime de mediu și protejează împotriva contaminării microbiene, atât în mediile cu trafic ridicat de oameni și în locuri aglomerate, cât și la tine acasă.
    Jonix utilizează tehnologia cu plasmă rece, cea mai eficientă și sigură tehnologie pentru eliminarea și distrugerea microorganismelor prezente în aerul din spațiile închise. Aerul, activat și ionizat de generatoarele de plasmă rece, exercită cea mai eficientă și mai sănătoasă acțiune de decontaminare.

  • Mentenanța și protecția instalațiilor Manta

    Easy revolution!

    Pentru a face produsul potrivit pentru profesioniști, a trebuit să-l reinventăm!
    Manta a creat Easy, o întreagă gamă de produse care acoperă toate necesitățile fundamentale în domeniul tratării apei.
    Acestea oferă beneficii enorme în ceea ce privește simplitatea și rapiditatea în utilizare pentru profesioniști!
    Toate produsele Easy au 3 caracteristici: cel mai simplu montaj de pe piață, extrem de ușor de întreținut și garanția dată de 5 brevete și certificări.

  • Instalații sanitare

    Calitate și inovație!

    La construirea casei, un aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere este instalarea corectă a instalațiilor sanitare pentru a fi folosite într-o manieră eficientă și de durată.
    Pentru a beneficia de apă menajeră și un confort în utilizare în locuință, este nevoie indiscutabil de instalații sanitare eficiente și sigure.
    Prin intermediul lor, este garantată distribuția apei reci sau calde în locuință.
    În mod cert, alimentarea cu apă și sistemul de canalizare sunt componente de bază, ce se regăsesc în orice locuință.