Încălzire și răcire prin pardoseală

Confort sporit!

Casa Sistema este o casă modernă, tehnologizată, curată, foarte eficientă din punct de vedere energetic și în conformitate cu cerințele de protejare a mediului înconjurător.
Sistema folosește un sistem de încălzire și răcire prin pardoseală, studiat și realizat în concordanță cu ultimele inovații tehnologice din domeniu. Sistemele integrate în pardoseală asigură o temperatură confortabilă în orice moment, fie că este vorba de încălzire sau răcire, profitând de utilizarea optimă a surselor de energie.
Puteți optimiza eficiența sistemului prin folosirea pompelor de căldură, beneficiind astfel atât de încălzire, cât și de răcire. Arhitecții, designerii și proprietarii de clădiri apreciază aceste soluții “invizibile” (oferite, de asemenea, sub formă de răcire și încălzire prin pereți sau tavan). Acestea permit libertate maximă în proiectarea de interioare creative și spațioase. Sistemele eficiente din punct de vedere energetic sunt potrivite atât pentru construcții noi, cât și pentru proiecte de renovare, iar instalatorii se bazează pe calitatea dovedită a produselor, combinată cu instalarea rapidă, precum și pe posibilitatea renovării facile.

 • Confort și bunăstare

  Îmbunătățește calitatea vieții prin utilizarea sistemului de radiație, atât în faza de încălzire, cât și în cea de răcire, prin intermediul căruia aerul cald sau rece este distribuit în mod uniform în mediul ambiant.

 • Aer curat

  Datorită variațiilor mici de temperatură, acest sistem produce o mișcare scăzută a aerului din încăpere și astfel mai puțin praf în suspensie și un risc scăzut de alergii.

 • Economie în utilizare

  Față de alte surse convenționale de încălzire și răcire, sistemul nostru folosește temperaturi scăzute în încălzire (30°C – 40°C) și ridicate în răcire (17°C – 19°C).

 • Mai mult spațiu

  Prin instalarea unui sistem de încălzire și răcire prin pardoseală obțineți un beneficiu important, și anume: amenajarea încăperilor într-un mod optim, economisind spațiu prețios.

 • Fiabilitate și rezistență

  Nu necesită intervenții de întreținere speciale, iar țeava PE-Xa are o durată de viață de minimum 50 de ani.

 • Garanție 10 ani

  Garantăm pentru calitatea produselor care compun sistemul de încălzire și răcire prin pardoseală, și acordăm 10 ani garanție pentru montarea sistemului complet, care cuprinde doar produse Sistema.

Incalzire traditionala

Încălzire tradițională

Incalzire prin pardoseala

Încălzire prin pardoseală

Flux incalzire

Flux încălzire

Flux racire

Flux răcire

Instalație

Instalatie incalzire prin pardoseala
1

Termostatul de ambient

este adecvat pentru controlul temperaturii fiecărei încăperi în parte

2

Distribuitor - Colector

Distribuitor - Colector este o parte importantă a sistemului, prin intermediul căruia se distribuie agentul termic în sistemul de încălzire și răcire prin pardoseală

3

Bandă perimetrală complet adezivă

produsă din polietilenă expandată, cu structură celulară 100% închisă, cu bandă autoadezivă pe o față și dotată pe cealaltă față cu o folie specială, adecvată pentru aplicarea pe panourile izolante, în vederea evitării infiltrațiilor de șapă; are rolul de a prelua din dilatările șapei, de a elimina punțile termice și de a stopa transmiterea vibrațiilor în pereți

4

Panou cu nuturi termoformat

este un panou izolator pentru sistemele de încălzire și răcire prin pardoseală, fabricat din polistiren expandat sinterizat, cu celule închise, împreună cu un înveliș din polistiren laminat termoformat HIPS 600 μm; panoul este marcat CE și este potrivit pentru sistemele radiante de încălzire și răcire conform normelor UNI EN 1264

5

Țeavă PE-Xa cu barieră de oxigen

este o țeavă cu memorie de formă”, produsă din polietilenă de cea mai bună calitate și reticulată prin metoda peroxizilor; acest proces de producție îi conferă o mai mare rezistență la presiuni și temperaturi înalte, decât majoritatea țevilor PEX de pe piață (PEX-b, PEX-c), crescând astfel calitatea și durabilitatea sistemului, fiind certificată de către Instituţiile Europene principale (AENOR, SKZ, CSTB, IIP), în conformitate cu regulamentele Europene UNE-EN ISO 15875 și ISO 9001

6

Cutie metalică

suprafața acestor cutii, care asigură protecția și mascarea vizuală a distribuitoarelor, este vopsită în câmp electrostatic, ceea ce le conferă o rezistență mai mare la coroziune în timp