Instalații sanitare

Calitate și inovație!

La construirea casei, un aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere este instalarea corectă a instalațiilor sanitare pentru a fi folosite într-o manieră eficientă și de durată.
Pentru a beneficia de apă menajeră și un confort în utilizare în locuință, este nevoie indiscutabil de instalații sanitare eficiente și sigure.
Prin intermediul lor, este garantată distribuția apei reci sau calde în locuință.
În mod cert, alimentarea cu apă și sistemul de canalizare sunt componente de bază, ce se regăsesc în orice locuință.

  • Concepte Premium

  • Confort în utilizare

  • Asigurarea calității apei

  • Facilitatea montajului

PROIECTAREA INSTALAȚIEI SANITARE

În proiectarea instalației sanitare este important să ai în vedere reglementările tehnice stabilite de autoritățile publice calificate, care prevăd proiectarea și calitatea instalațiilor. La construirea unei case, proiectul instalației sanitare prevede aspecte legate de debitul de consum, calitatea apei (duritatea) utilizate în vederea alimentării și totodată presiunea acesteia în întregul sistem.
Este primordial ca la proiectare să se identifice dimensiunea corectă a instalației ținându-se cont de cerințele privind necesarul de apă. În ceea ce privește sistemul de canalizare, un aspect esențial constă în aprecierea corectă a diferențelor de nivel în vederea bunei funcționări a curgerii gravitaționale.

Fiting Q&E

Fiting Q&E

Fiting serizare

Fiting sertizare

Distribuitor

Distribuitor

În momentul efectuării planului instalației sanitare trebuie să ții cont de:

• Alimentarea cu apă - în cele mai multe cazuri, alimentarea cu apă se realizează de la rețeaua principală din zonă, dar sunt situații în care se apelează la surse proprii (pompă submersibilă sau hidrofor).
Este indicat să acorzi atenție calității apei și în funcție de aceasta poți opta și pentru dedurizarea acesteia (eliminarea sărurilor și impurităților din apă).

• Selectarea tipului de încălzire a apei - aceasta se poate realiza prin conectarea la rețeaua comunității sau de la centrala proprie.
Încălzirea apei de consum poate fi efectuată prin centrală cu gaz, boiler sau alte surse independente de instalația sanitară (de exemplu, panourile solare).

• Alegerea instalației de canalizare - poți opta pentru racordarea la rețeaua publică de canalizare sau pentru fosă septică în măsura în care nu există varianta racordării la rețea.
Pentru instalația de canalizare este necesară o atenție la alegerea materialelor potrivite pentru conducte (de exemplu, să fie rezistente la presiune sau coroziune).

SOLUȚII INOVATOARE PENTRU LOCUINȚA TA

Pentru locuințe moderne și eficiente din perspectiva funcționalității și al confortului privind utilizarea apei, Sistema oferă cele mai sigure și inovatoare sisteme de instalații sanitare. Recomandăm instalațiile Sistema datorită siguranței și fiabilității lor pe termen lung, dar și datorită tehnologiei de ultimă generație utilizată, prezentând o durabilitate și o rezistență excelentă la coroziune. De asemenea, Sistema vine în întâmpinarea clienților cu soluții tehnice privind instalarea sistemelor de instalații sanitare, garantând durabilitatea instalațiilor și o siguranță și eficiență în funcționare. În privința instalării acestor sisteme inovatoare, aceasta trebuie realizată de către instalatorii autorizați care să țină cont de instrucțiunile de proiectare și montaj. De aceea, Sistema pune la dispoziția clienților o rețea națională de instalator, în vederea asigurării unei game variate de servicii.