VIDEO

  • Târguri și evenimente

  • Consultanță tehnică

  • Informații de actualitate

  • Energie verde și sustenabilitate

Târguri și expoziții

Bine ați venit la secțiunea noastră dedicată participării la expoziții și evenimente! Suntem încântați să împărtășim cu dumneavoastră experiențele noastre din cadrul diverselor expoziții și evenimente la care am participat și vom participa anul acesta.

La Sistema, credem că participarea la aceste evenimente este esențială pentru a ne întâlni cu partenerii și clienții noștri, pentru a ne expune produsele și sistemele, și pentru a fi mereu la curent cu ultimele tendințe și inovații din industrie. Pretutindeni reprezentanții noștri au ocazia de a prezenta sisteme de încălzire și răcire eficiente prin suprafețe, ventiloconvectoare, pompe de căldură, panouri fotovoltaice, ventilație cu recuperare de căldură sau sistemul de aspirare centralizată.

Pentru a vedea cum a fost la evenimentele la care am participat, puteți viziona clipurile noastre prezentate mai jos, iar pentru a fi la curent cu participările noastre viitoare și pentru a vedea unde ne puteți găsi următoarea dată, vă invităm să urmăriți pagina noastră de evenimente sau să ne contactați direct pentru mai multe informații.

Interviuri și discuții

În secțiunea noastră de interviuri și discuții dorim să explorăm subiecte relevante, să aducem perspective interesante și să împărtășim informații valoroase despre sistemele noastre, despre nZEB, clădiri verzi, eficiență energetică și alte produse adiacente care ne ajută să construim corect.

Suntem dedicați să aducem în prim plan conversații autentice și provocatoare cu lideri de opinie, experți din domenii variate, pentru a vă oferi oportunitatea de a afla ultimele informații din domeniu, de a vă inspira și de a vă conecta cu idei noi și inovatoare.

Fie că discutăm despre tendințe actuale în industria sistemelor de încalzire și răcire, inovații tehnologice de eficiență energetică, provocări și soluții sau perspective de viitor, fiecare interviu și discuție are scopul de a vă aduce informații valoroase și de a vă îmbogăți cunoștințele.