HEFE HILLS

Vorbim acasă!

În secolul vitezei și al aglomerației urbane, fructifică-ți timpul și reinventează-ți stilul de viață, experimentează un mediu liniștit, sigur și sănătos!


Situat în comuna Mărăcineni, la numai 2 kilometri de orașul Buzău, pe un deal cu vegetație luxuriantă, Hefe Hills este un cartier privat în care te vei simți acasă. Propunem pentru tine și familia ta o experiență unică, un stil de viață sigur și sănătos, într-un spațiu verde proaspăt și relaxat. Cu mândrie am participat la dezvoltarea a 48 de case de tip individual, duplex sau înșiruite, a unui cartier privat securizat, spații comune generoase, zonă de barbeque, zonă de spa, masaj și fitness, locuri de joacă și relaxare!


Structurile Hefe beneficiază de unul dintre cele mai extinse programe de garanție din industrie. Puteți avea încrederea că, odată cu achiziționarea unui produs sau serviciu, veți beneficia de cea mai bună calitate posibilă, asigurată de cel mai bun serviciu pentru clienți existent pe piață.


Proiectul Hefe Hills a presupus pentru compania Sistema implementarea sistemelor de încălzire și răcire și smart home, conform unor standarde ultramoderne și pe măsura confortului optim necesar vieții de azi. Tavanul răcit, încălzirea în pardoseală, pompele de căldură, ventilația cu recuperare de căldură și instalațiile sanitare sunt elementele marca Sistema care îți vor îmbunătăți și ușura traiul de zi cu zi.

LOCAȚIE HEFE HILLS

https://www.hefehils.ro